koivusta kaikkein kauneinta

suunniteltu ja valmistettu Suomessa

yritys

Olemme yksi merkittävimpiä koivuhuonekalujen valmistajia Suomessa. Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Kiteellä.

 

Yrityksemme juuret ulottuvat jo vuoteen 1920 ja Sortavalaan. Kiteellä yritys on toiminut vuodesta 1945 ja on Kiteen vanhin teollinenyritys.

 

Yritys on myös ollut koko historiansa ajan perhe-omisteinen, joka on antanut turvaa työntekijöille ja asiakkaille.

tuotteet

Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Kiteellä. Suomalainen ja pohjoismaalainen design ja käytännöllisyys ovat lähtökohtia tuotteiden valmistuksessa.

Haluamme pitää yllä suomalaista huonekaluosaamista omalla panoksellamme. Toivomme että valikoimastamme löytyy sopiva tuote sinullekkin.

materiaalit

Valmistamme kaikki tuotteemme pohjoisten metsien koivusta, joka takaa kestävän ja pitkäaikaisen lopputuloksen.

ekologisuus

Kaikki käyttämämme puutavara on ensiluokkaista ja alkuperältään kestävän kehityksen metsistä.

tuotanto

Massiivipuuhuonekalut vaativat paljon käsityötä tuotteiden valmistuksessa. Tuotannossamme työskentelevät alan ammattilaiset valmistavat tuotteemme ylpeydellä Kiteellä. Uusin ja tehokkain puuntyöstötekniikka takaa tarkan ja siistin työnjäljen.

 

Kaikki tuotteemme käsitellään vesipohjaisilla pintakäsittelyaineilla. Tuote on näin paljon lähempänä luontoa ja tuotantoprosessi ekologisempi.

 

Suurin osa tuotteistamme on valmiiksi koottuja ja valmiita käyttöön. Koottavat tuotteet olemme suunnitelleet helposti kasattaviksi ja myöhemmin siirreltäviksi elämäntilanteiden muuttuessa.

myynti

Tuotteitamme valmistetaan Suomen merkittävimmille huonekaluketjuille ja liikkeille.  Jälleenmyyjämme löydät täältä. Olemme aina vieneet tuotteitamme myös ulkomaille. Tuotteitamme viedään Euroopan ja Aasian markkinoille.