koivusta kaikkein kauneinta

yritys

Olemme yksi merkittävimpiä koivuhuonekalujen valmistajia Suomessa. Tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan omalla tehtaallamme Kiteellä.

 

Yrityksemme juuret ulottuvat jo vuoteen 1920 ja Sortavalaan. Kiteellä yritys on toiminut vuodesta 1945 ja on Kiteen vanhin teollinen yritys.

 

Yritys on myös ollut koko historiansa ajan perheomisteinen, mikä on antanut turvaa niin työntekijöille kuin asiakkaille.

tuotteet

Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Kiteellä. Suomalainen design ja käytännöllisyys ovat lähtökohtia tuotteiden valmistuksessa. Tuotteemme kestää vuosien käyttöä ja ovat aina kierrätettävissä.

 

Haluamme pitää yllä suomalaista huonekaluosaamista pian 100 vuotiaalla panoksellamme. Toivomme että meidän valikoimastamme löytyy sopiva tuote sinullekin.

Noel sänky koivu

materiaalit

Valmistamme kaikki tuotteemme ainoastaan parhaista materiaaleista. Puumateriaalimme ovat pohjoisten metsien koivusta, joka takaa kestävän ja pitkäaikaisen lopputuloksen. Alkuperältään kestävän kehityksen metsistä.

 

Pintakäsittelyaineemme on ainoastaan vesiohenteisia ja täyttävät myös lasten lelujen vaatimukset.

ekologisuus

Luonto on meille tärkeä. Haluamme tuotteillamme ja tuotannollamme pitää luonnon kestävänä ja puhtaana.

 

Kaikki hukkamateriaalit kierrätetään tuonnossamme.

tuotanto

Massiivipuuhuonekalut vaativat paljon käsityötä tuotteiden valmistuksessa. Tuotannossamme työskentelevät alan ammattilaiset valmistavat tuotteemme ylpeydellä Kiteellä. Uusin ja tehokkain puuntyöstötekniikka takaa tarkan ja siistin työnjäljen.

 

Kaikki tuotteemme käsitellään vesipohjaisilla pintakäsittelyaineilla. Tuotteemme pintakäsittely täyttää lasten lelujen standardit. Tuote on näin paljon lähempänä luontoa ja tuotantoprosessi ekologisempi.

 

Suurin osa tuotteistamme on valmiiksi koottuja ja valmiita käyttöön. Koottavat tuotteet olemme suunnitelleet helposti kasattaviksi ja myöhemmin siirreltäviksi elämäntilanteiden muuttuessa.

myynti

Tuotteitamme valmistetaan Suomen merkittävimmille huonekaluketjuille ja liikkeille. Jälleenmyyjämme löydät täältä.

 

Olemme aina vieneet tuotteitamme myös ulkomaille. Tuotteitamme viedään Euroopan ja Aasian markkinoille.